Αναγνώστες

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Που πηγαν ολοι οι ανδρες οεο ???

Θα ξεκινησω με μια μεγαλη μου απορια ¨που πηγαν ολοι οι ανδρες οεο ¨ ??? Γιατι δεν υπαρχουν οι ανδρες μεταξυ μας κοριτσια ? Τι εγινε , ολοι πιασμενοι ειναι ? Ζουμε σε μια χωρα με τοσο κοσμο ποσοι ειμαστε 6 7.000.000 ? Και παρολα αυτα υπαρχουν γυναικες ωραιες ,εξυπνες και προπαντως ελευθερες στην Ελλαδα και πιστευω δεν ειμαι η μονη που σκεφτεται ¨ΑΝΔΡΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ " ???? Εχετε το παραπονο πως οι γυναικες εχουν γινει κυνηγοι , και πως να μην γινει κατι τετοιο απο τη στιγμη που ολοι σας δεν κανετε τπτ ? Καθωσαστε και τα περιμενετε ολα στο πιατο ? Παρτε λιγο την κατασταση στα χερια σας !!! Τιμηστε λιγακι του αρχαιους προγονους σας που δεν φοβοντουσαν τπτ !!! Που κανανε τα παντα για μια γυναικα ! Ναι δεν αντιλεγω σε ολους μας αρεσει το σεξ ....αλλα πραγματικα μονο αυτο θελετε απο μας ? Δεν υπαρχει κατι αλλο ? Θελετε την γυναικα μονο για αυτο ,μονο για μια σεξουαλικη πραξη ,στην ουσια την χρησιμοποιειτε για τις σεξουαλικες σας ωρεξεις .Και οταν εσεις νομιζετε πως βρηκατε την καταλληλη και αυτη αποδειχθει πως ειναι απλα καθρευτης του εαυτου σας απογοητευεστε !!!

7 σχόλια:

ten είπε...

μου αρεσαν αυτα που γραφεις
ειναι ενδιαφεροντα.η γνωμη μου ειναι οτι ολα και ολοι εχουν αλλαξει.ολοι τα θελουν ολα στα μετρα τους.σε μερικα συμφωνω και σε αλλα εχω αλιγο διαφορετικη αποψη.θα ηθελα να σου τις διατυπωσω συζητωντας μαζι !
τεν

γνωστος αγνωστος είπε...

οι αρχαιοι προγονοι κρατουσαν θεσμους οπως πατριδα,οικογενεια,αγαπη,πιστη κ αφοσιωση αλλα πρεπει να παρουμε ως δεδομενο πως οι καιροι που ζουμε εχουν αλλαξει τρομακτικα...για αντρες κ γυναικες οσο γενικα κ για την ανθρωποτητα ολοι σε ολα τα επιπεδα κ τους τομεις...οσο υπαρχουν ανθρωποι με ιδανικα κ αξιες θα υπαρχει κ η αντιθεση σε αυτον τον κοσμο...ειμαι απο αυτους που πιστευουν πως ο τομεας sex εχει δευτερευοντα ρολο σε μια σχεση κ το στηριζω στην θεωρια πως μια σχεση αναμεσα σε δυο ανθρωπους περιτριγυριζεται απο διαφορα κ ποικιλομορφα θεματα...πως θα μπορουσαμε να στηριξουμε την επικοινωνια μας κ την κατανοηση απεναντι στην συντροφο μας δια μεσω του sex?το sex ανηκει σε αλλο κεφαλαιο...δεν μπορει να στηριξει ουτε να κρατησει μια σχεση...στεκονται στην πρωτη γραμμη τα θελω του καθενος...αν κυνηγησεις θα ενταχθεις λογικα σαν αλλη μια επαφη σε μια ατζεντα...κατι κοινο κ καθημερινο...το κανουν πολλοι που ζητουν αλλα πραγματα κ τα περνουν ετσι φυσικα...καποιοι αλλοι απλα σε προκαλουν να μπεις στο μυαλο τους...ξεφευγουν απο τα κοινα καθιερωμενα...μια βραδυα κ δυο βραδιες δεν λενε κατι...ποσο αν εχεις απεναντι σου εναν ξενο...καποιον που συναντησες στο δρομο...μια γυναικα που την κυνηγουν 10 δεν θα πας να γινεις ο 11...θα περιμενεις απλα αν ειναι να γινει να βρεθει κ να σταθει μπροστα σου...κατι σαν να ευθυγραμιζονται η τροχιες σας...μην αναρωτιεστε που πηγαν οι αντρες...καλυτερα αναρωτηθητε ολες αυτες οι ωραιες,εξυπνες κ προπαντων ελευθερες τι θα ηταν διαθετειμενες να κανουν για εναν σωστο αντρα...κ πως θα στεκονταν διπλα του...

Mohawk είπε...

δυστυχως δεν θελω να σας κατηγορησω αλλα εσεις συνηθως δεν ψαχνετε σωστα...ειμαι 19 χρονων,και δεν ειχα πολλες σχεσεις μεχρι στιγμης επειδη ποτε δεν εβρισκα αυτο που εψαχνα..απο 15 χρονων θυμαμαι οτι δεν μου αρεσε να βλεπω αγορια να πηγαινουν με κοριτσια και αντιστοιχα για μια φαση και τελος..εγω θελω σοβαρη σχεση,να δινω και να παιρνω.να υπαρχει αμοιβαιος σεβασμος και εμπιστοσυνη.δυστυχως ουτε μια κοπελα δεν πληρει τα στοιχεια αυτα..ολες σκεφτονται την καλοπεραση τους...

και οταν λετε για τους αντρες το τι γουρουνια ειναι,σκεφτειτε και την δικη σας εικονα σε εμας..

δεν λεω ειμαστε στο συνολο,αν κρινω απο το τι βλεπω,αλλα εγω ειμαι ιδιαιτερα συναισθηματικος και ωριμος και ξερω τι θελω και ειμαι περηφανος που με μεγαλη βεβαιοτητα λεω πως απεχω απο τους υπολοιπους.γιατι δεν ξερω ουτε εναν να σκεφτεται σαν εμενα.

τελως παντων,σκοπος ειναι να ψαχνεις σωστα.να γνωριζεις καλα καποιον σε λιγο χρονικο διαστημα για να ξερεις τι να διαλεξεις.πολλες φορες το αυθορμητο που σας αρεσει,δεν ειναι και η ιδανικη επιλογη.

Ανώνυμος είπε...

ksexases na peis oti den iparxei epikoinonia stis meres mas kai oti den iparxei diathesi.... auta ta oliga..

Ανώνυμος είπε...

Εγω λέω πως έχετε ξεφύγει, δεν κάνετε ΚΑΝ την αυτοκριτική σας, έχω αρκετές φίλες και όλες κλαιγόνται.

Κάντε μια σύγκριση της μέσης ελληνίδας με μία Αγγλίδα, Σουιδέζα, Γερμανίδα, Ιταλίδα. Όταν τις κερνάω ένα ποτό, και να μη με γουστάρουν θα με απορίψουν ευγενικότατα, θα μου μιλήσουν για 5-15 λεπτά. Όχι σαν τις ψιλομύτες ελληνίδες που είναι αγενέστατες και δε ξέρουν να απορίπτουν. Όταν επομένος η αποριψη σε έναν νέο που τολμά να σας τη πέσει είναι εκτός απο συχνότατη και χωρίς ίχνος ευγένιας (πολλές φορές πληρώνουν για τα σφηνάκια ξέρετε κ για αυτά τα λεφτά έχουν δουλέψει) .

Αφήστε που στις ελληνίδες η κυτταρίτιδα ξεκινάει απτον Αστράγαλο κ φτάνει στο μπούτι και νομίζουν πως είναι και θεογκόμενες, θέλουν τον Χ , ζηλεύουν την Ψ που έχει τον Χ , αλλά σπάνια δε, κάνουν την αυτοκριτική τους ώστε να δούν τί ζητάνε και τί προσφέρουν. Έτσι καταλλήγουν να είναι απωθητικότατες. Αφήνω χαρακτηρισμούς σνομπ κτλ απέξω για να μη ξεφύγουμε απτο θέμα, αν θεωρείς πως όλα αυτά που λέω είναι αβάσιμα ή απέχουν απτη πραγματικότητα , άραξε σαν watcher του Highlander στην άκρη σε ένα bar και δεστα απο μόνη σου.

Άσε που οι ξένες είναι και διασκεδαστικότατες, δεν το παίζουν κάτι , που είναι το χειρότερο πράγμα στον άνθρωπο, να το παίζει κάτι που ΔΕΝ είναι... κάτι που όμως έχει σαν χαρακτηριστικότατο στοιχείο η Ελληνίδα. Ντυμένες αρκετά καλά με την ακριβή τσάντα - τσαντάκι , και μέσα έχουν 5-15e..
ίσα για το ποτό και κανα ταξί.

φιλικά .

Ανώνυμος είπε...

Κοριτσια χαλαρωστε λιγο και μην ειστε τοσο σφιγμενες. και ολα θα πανε καλα

Ανώνυμος είπε...

χμμμ..αρκετά παλιό το post σου,αλλά μιάς και μ'έφερε κατα δώ ο άνεμος,ας σου γράψω κι εγώ τη γνώμη μου.
άκου λοιπόν για να μαθαίνεις:
εκτός που συμφωνώ με τον αποπάνω στα σχόλιά του,έχω να προσθέσω τα εξής:
προτιμάτε να είστε όλη μέρα κολλημένες σε έναν υπολογιστή(όσες δεν δουλεύετε*),και να χαζεύετε τους διάφορους Βrad Pit,γιατί αυτό σας έμαθαν τα media να κάνετε(εσάς τις πιό νέες),αλήθεια,γιατί να κάνετε τη διαφορά,εφ'όσον και η "κολλητή" σας "κάνει το ίδιο"?!
μετά,μια ωραία μέρα,αποφασίσατε οτι βρήκατε τον "κατάλληλο",που έχει μια δουλειά,"δείχνει" και "ωραίος" στη φωτό,και κάπως έτσι φτιάχνετε το "όνειρο" σας....
Μετά ενδεχομένως,έρχονται οι σφαλιάρες,ο περιορισμός τύπου "θα βγαίνεις με όποιους θέλω εγώ",κ.λ.π αλλά "δε βαριέσαι" "είναι τουλάχιστον ωραίος και οι φίλες μου κάνουνε κρά"!!!
Μετά,μπορεί να βρεθείτε και σε κανένα χαντάκι,αλλά "δεν πειράζει,τουλάχιστον ήταν ωραίος"!
αυτές είναι οι χειρότερες περιπτώσεις(αλλά πλέον όχι και τόσο ασυνήθιστες...)
Μετά(εφ'όσον έχετε βέβαια επιβιώσει απο μια τέτοια σχέση),θα χωρίσετε,και "πώ πώ φιλενάδα,πού να στα λέω!!!...ωραίος αλλά "ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!!-ΙΔΙΟΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΙΔΙΟΙ,ΚΑΡΜΠΟΝ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ 'ΑΛΛΟ,ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ?! ΚΑΝΕΝΑΣ ΆΝΤΡΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ??!!ΑΠΑΠΑΠΑ!!"
ΚΑΙ μετά......ακολουθούν κάτι τέτοια ποστ στο διαδίκτυο,που σκοπό έχουν να τιμωρήσουν τον πρώην,δηλαδή βγάζετε τα απωθημένα σας εν 'ολίγοις,κατηγορώντας και μειώνοντας ΚΑΙ όλους τους άλλους,που δεν σου έφταιξαν σε τίποτα,και που μια ολόκληρη ζωή,πληρώνουν και θα πληρώνουν τους κομπλεξισμούς σας,απο προηγούμενες αποτυχημένες σχέσεις,μην μπορώντας να κάνουν αλλιώς,αφού διαφορετικά θα πρέπει να μείνουν μόνοι τους-και ξέρεις ε?????η μοναξιά είναι κακό πράγμα,αν δεν αποφασίσεις ΕΣΥ να μενεις μόνος σου!
Λυπάμαι πολύ που βγαίνετε κι απο πάνω ορισμένες,είναι κρίμα...και κυρίως είναι κρίμα να την πληρώνουν αθώοι στο διάβα σας.
τα σέβη μου.