Αναγνώστες

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Γιατι οταν οι ανδρες εχουν πολλες συντροφους ειναι επιβητορες και οι γυναικες απλα φθηνες???


Γιατι οταν οι ανδρες απλα χρησιμοποιουν τις γυναικες για το σεξ το φιλικο αλλα και το κοινωνικο συνολο τους ονομαζει επιβητορες ??? Ισοτητα δεν εχουμε ? Αν και κατα την αποψη μου η γυναικα εχασε πολλα με την ισοτητα ,που τωρα καποιες απο μας ισως θα μας εκανα να επιθυμουμε να ζουσαμε τα χρονια που η γυναικα δεν ειχε το ρολο που εχει τωρα ,αλλα και παλι επηρεαζει τους ανδρες και τους χειραγωγει με το δικο της τροπο !!! Παρολα αυτα ομως να γυρισουμε στο θεμα μας ... κακοφαινεται στο μεγαλυτερο κοινωνικο συνολο ,οταν μια γυναικα ζει ελευθερα και επιλεγει αυτη το ποτε θα κανει σεξ ,αυτο μαλλον δεν ειναι συμφωνο με τα στανταρ των περισσοτερων τοτε της προσαπτουν διαφορα επιθετα ,και οχι ολα ειναι καλα !!! Οι ανδρες ειναι απλοι "ψεκαστε ,σκουπιστε ,τελειωσαμε" ! Αυτοι οι λιγοι ανδρες που ειναι εξω και κυκλοφορουν το μονο που θελουν ειναι το να περασουν μια βραδυα απολαμβανοντας το σεξ !!! Υπαρχει περιπτωση ομως ισως να ωριμαστε καποια στιγμη και να ζητησετε κατι παραπανω απο μιας βραδυας περιπετειας ? Γιατι οι ανδρες φοβουνται τοσο πολυ την δεσμευση ?

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω ότι δε φοβόμαστε απλά βαριόμαστε ειλικρινά να ασχοληθούμε και να σας πάρουμε στα σοβαρά.

Αφήστε που έχουμε φίλες μπόλικες και ξέρουμε πως αρκετές απο εσάς σκέφτεστε και ειλικρινά κάνουμε μια ερωτηση στον εαυτό μας, "θα μπορούσε να είναι φίλη μας;"

Και εμείς και εσείς ζητάτε ένα πράγμα , την υπέρτατη στιγμή , ένωση σαρκική των 2 ατόμων. Απο κει κ πέρα οι γυναίκες του σήμερα , όχι όλες αλλά οι περισσότερες είναι suckubus κατηγορίας, αργά η γρήγορα δένουν τον γάιδαρο και αρχίζει η εξόντωσή του ατόμου με την τακτική της αμοιβάδας. Ψυχικά και Υλικά, αφήστε δε που στη πλειοψηφία εμείς όταν πάμε στην επόμενη σχέση έχουμε κάνει reset, είναι κάτι νέο , εσείς έχετε όλα τα ψυχομ****κα απτους πρώιν κ πάει λέγοντας . Μη βιαστείτε να απαντήσετε όλοι κ να με φάτε σαν ακρίδες αυτά που λέω , τα δέχονται οι ίδιες οι φίλες σας, όσες είναι βέβαια ειλικρινείς και με ικανότητα αυτοκριτικής.


Υ.Γ Αφήστε που παραπονιέστε συνέχεια για κάτι, δλδ εμείς ΔΕΝ έχουμε παράπονα; είμαστε robot? flat? είστε τέλειες; χαχα
remember σε ένα καυγά εμείς πάμε να βγάλουμε νόημα, σκεπτόμενοι τετράγωνα - λογικά , ενώ εσείς πάτε να βγείτε απλά απο πάνω. Δλδ πρακτικά έχουμε χάσει πριν καν αρχίσει ο καυγάς :P