Αναγνώστες

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Τα 'χω παρει !!!!!



Γεια σε όλους !!! Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να πω , πως σας ευχαριστώ για την υποστήριξη σας , για τα εμαιλς και τα σχόλια σας .
Το σημερινό μου θέμα είναι «γιατί οι άνδρες , έπαψαν να φέρονται σαν άνδρες» .Τι καλές που ήταν οι εποχές που μίλαγε ο άνδρας και ο λόγος του ήταν νομός ? Τι απέγιναν αυτοί οι άνδρες , δεν υπάρχουν πια ή απλά γέρασαν και δεν συνεχίστηκε η γενιά τους ?
Ποιος φεμινισμός και κουραφέξαλα , χάσαμε οι γυναίκες με αυτά . Γιατί τότε τα είχαμε όλα και τώρα συνεχώς προσπαθούμε να αποδείξουμε την άξια μας ,να αποδείξουμε πως έχουμε την ίδια δύναμη τών ίδια εξυπνάδα, την ίδια τόλμη και την ίδια θέση στην κοινωνια .Αλλά δεν είναι έτσι οι άνδρες ανεκαθεν ήταν και θα είναι πιο δυνατοί και μίλα για μυϊκή δύναμη . Όπως και το ότι οι γυναίκες είναι όντως πιο έξυπνες απλά ο ανδρικός εγωισμός και η περηφάνια τους δεν μπορεί να το χωνέψει , και επομένως να το παραδεχτεί !!! Κανουμε πράγματα που συνήθως ένα θύλακο δεν θα έκανε και αυτό μονό για να αποδείξουμε την αξία μας, χωνέψτε το κορίτσια δεν πρόκειται να γίνει ποτέ ,υπάρχει ένας αόρατος δεσμός μεταξύ των ανδρών που δεν τους αφήνει να δουν πιο πέρα από τη μύτι τους.
Συνεχίζω όμως λέγοντας πως η ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και έχει διαφορετικά προτερήματα και ελαττώματα .
Αλλά τουλάχιστον ειμασταν σίγουροι για ένα πράγμα πως οι άντρες ειναι αντρες . Αν όχι στο κρεβάτι τουλάχιστον στον χαρακτήρα και την προσωπικότητα τους.Σε πολλα μερη του κοσμου όταν ένας άνδρας δεν κραταγε τον λόγο του , δεν ήταν πλεον αντικειμενο εμπιστοσυνης ,αλλά χλευασμού και αποθθαρυνσης από την υπολοιπη κοινωνια αλλά και το συνολο των αντρων.'Ενας μεγάλος άντρας κάποτε είπε πως ο άντρας το μόνο πράγμα που έχει ειναι ο λόγος του . Λοιπόν άνδρες όταν λέτε κάτι απλά να το τηρείτε , δεν είστε συναισθηματικά ασφαλής για να δικαιολογείστε όπως οι γυναίκες , είστε άντρες , φοράτε παντελόνια , τέλος. Οι άνδρες του παρελθόντος θυμιάζονταν για την αξιοπιστία τους πάρτε παράδειγμα από το “godfather”. Ένας άνδρας που έγραψε ιστορία με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο , αλλά και πάντοτε τηρούσε αυτά που υπόσχονταν και ήταν ένας άνδρας του λόγου του . Υπάρχουν ακόμα αυτοί οι άνδρες ή μπα ? Συμβουλή μην σκάφτεστε πολύ ποτέ δεν ήταν το φόρτε σας [μικρή κακιά] απλά κάντε αυτό που πρέπει και σαν χαρακτηρίζει φερθείτε αντρίκια .!!!!