Αναγνώστες

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Greek καμακι !!!


Ο κλασικος ελληνας σε μια καφετερια ολη μερα με ενα καφε να χαζευει τον δρομο και τις γυναικες που περνουν !!! Και τι αλλο κανει ? Καμακι αγορια μου το κλασικο ελληνικο καμακι .

Μιλησαμε για το φλερτ τωρα ας μιλησουμε για το καμακι λιγακι !!! Ας δουμε πρωτα τι λεει το νεοελληνικο μας λεξικο 1. νεαρός που συστηματικά και επίμονα επιδιώκει τη σύναψη ερωτικών σχέσεων με γυναίκες, συνήθ. με ξένες τουρίστριες: Aυτός είναι μεγάλο ~. 2. το σύνολο των ενεργειών με τις οποίες ένας νεαρός κατορθώνει να δημιουργήσει ερωτικές σχέσεις: Πάει για ~. Kάνει ~.
[μσν. καμάκι (στη σημ. I) < ελνστ. καμάκιον υποκορ. του αρχ. κάμαξ ἡ, ὁ `στειλιάρι κονταριού΄. Αυτο λοιπον ειναι το καμακι . Τωρα ας αναφερθουμε στο καμακι που κανουν οι ανδρες κα συγκεκριμενα οι ελληνες ανδρες . Βλεπετε μια ωραια κοπελα στον δρομο να περπαταει και γυριζετε και εκφωνειτε το θαυμαστο σας προς το μερος της με φρασεις του τυπου ¨αχ μαναρα μου ,τι εισαι εσυ ? ,τι μ......ι εισαι εσυ ,να σε βαλω κατω να αναστεναξουν οι σομιεδες και αλλαες τετοιες [εξυπνες εκφρασεις]. αυτα καλα μου παιδια δεν ειναι αποδεκτες φρασεις απο μας τις γυναικες οσο και αν δεν αντιδραμε εκεινη τη στιγμη που ακουγονται !!! Αλλες οπως το ¨ζαχαροπλαστης ηταν ο πατερας σου ?,εχει ομορφοτερη απο σενα η μανα σου,ποπο τωρα ξερω τι δωρο θα ζητησω απο τον αγιο βασιλη για τα χριστουγεννα και αλλες παρομοιες ¨ειναι παλιες δοκιμασμενες αλλα καλες! Απλα αγορια μην ειστε χυδαιοι σε κανενα δεν αρεσει ο χυδαιος τροπος εκφραστικοτητας του θαυμασμου προς το αντιθετο φυλλο και εαν αρεσει σε σας πιστεψτε με στο μεφαλυτερο μερος του γυναικειου πληθυσμου δεν αρεσει .Και εγω η ιδια εχω αντιδρασει ασχημα σε τετοιου ειδος εκφωνησεις μεχρι και χαστουκι εχω χαρισει σε καποιον που μου μιλησε ετσι ...Δεν ειναι κακο να εισαι ελληνας ουτε ανδρας αλλα ειναι κακο,ασχημο και κακογουστο να μιλας ετσι σε μια γυναικα που στο κατω κατω δεν γνωριζεις ,παρτε μαθηματα απ τα παθηματα σας ή απλα καντε μια ανσκοπηση στα καμακια σας στο παρελθον και δειτε ποσες απο αυτες ειχαν επιτυχια ? Εκει θα καταλαβετε εαν πραγματικα βοηθαει αυτος το τροπος .....αυτα απο μενα αντε και καλα μυαλα !!!!

Φλερτ και καμακι ποια η διαφορα ?

Αρχιζω με το σχολιασμο μου για το φλερτ. Στις γυναικες αρεσει τρελα το φλερτ αγορια οπως και στους ανδρες αλλα δεν θα παω εκει ακομα. Το φλερτ ειναι μια αναγκη για ολους μας ,μας κανει και νιωθουμε επιθυμητοι ,ωραιοι,ποθητοι!!! Δεν χρειαζεται να ξερουμε αυτον που μας φλερταρει ,ουτε να μας αρεσει ,απλα χρειαζεται αυτο να μας κανει να νιωθουμε ωραια,αυτο που μας λεει ή μας διχνει , μας κανει και νιωθουμε ωραια..... Πολλοι ανθρωποι συνδυαζουν το φλερτ με το σεξ και εχω να πω πως απο μια πλευρα εχουν δικιο . Γιατι ολοι μας πιστευουμε πως μεταξυ των 2 φυλων παντα υπαρχει η σεξουαλικη ελξη ....και ας το παραδεχτουμε ειναι αληθεια .....παντα ηταν και παντα θα ειναι . Αλλα αδωσουμε καταρχας ενα παραδειγμα στο ορο φλερτ .Το νεοελληνικο λεξικο λεει για αυτο φλερτ το [flért] Ο (άκλ.) : 1. η εκδήλωση της ερωτικής συμπάθειας, του ερωτικού ενδιαφέροντος προς κπ., με ορισμένη συμπεριφορά (κινήσεις, χειρονομίες, λόγια, βλέμματα κτλ.) και με επιδίωξη τη σύναψη ερωτικής σχέσης· ερωτοτροπία, κόρτε: Άρχισε μεταξύ τους ένα τρυφερό / έντονο ~. 2. ερωτική σχέση μικρής διάρκειας και χωρίς δεσμεύσεις: Επιπόλαιο / σύντομο ~. Είχε στη ζωή της πολλά ~ αλλά ποτέ ένα σοβαρό δεσμό. 3. (μτφ.) εκδήλωση συμπάθειας, επιδίωξη σύναψης μιας σχέσης: H Bόνη άρχισε ένα ~ με τη Mόσχα στη δεκαετία του ΄70. .Αυτο λοιπον ειναι αυτο θελουμε ολες μας κυριοι ανασκουμπωθειτε . Καντε το ειναι και χωρις δεσμευσεις ! Δεν θα παντρευτειτε το ατομο που φλερταρετε και δεν χρειαζονται προφυλλαξεις οποτε μηδεν ευθυνες αααααα και κατι τελευταιο ειναι τζαμπα !!! Ναι καλα ακουσατε ειναι τζαμπα !!! Στις γυναικες αγορια θα αρεσει παντα το καλο και φλερτ το γελακι το αθωο αλλα συναμε με υποννοουμενο,το ματι που κλινει,η προσφορα λουλουδιου αυτα ειναι τα ωραια .!!!! το φλερτ αναζωογονει...