Αναγνώστες

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Mετα το φλερτ τι ?


Λοιπον .....μετα το φλερτ τι κανουμε ? Τι κανετε εσεις αγορια αφου καταλαβετε πως το ενδιαφερον ειναι αμοιβαιο ?

Μα εννοειται ζητατε μια 2η συναντηση ,ενα δευτερο ραντεβου !!! Και εκει αρχιζουν τα παρατραγουδα . Ας πουμε πως εσεις ανεφερετε το ενδεχομενο της δευτερης συνευρεσης δινετε το τηλ σας και αποχωρειτε απο το παρασκηνιο . Το μπαλακι, ειναι στη δικη μας πλευρα του γηπεδου, και περιμενετε υπομονετικα, να σας το πασαρουμε ετσι ωστε να αρχισει το παιχνιδι !!! Αγαπητα μου αγορια και το λεω με ολη την καλη διαθεση αυτο ,δεν ειναι οτι δεν θελουμε να σας το πασαρουμε, αλλα πολλες φορες δεν ξερουμε πως ή απλα φοβωμαστε οτι η πασα μας ,να μην ειναι τελειως αχαρη, και γελιοποιηθουμε και πανω απ'ολα δεν θελουμε να δωσουμε την εντυπωση πως ειμαστε ¨ευκολες¨ .Ναι κοριτσια μην το αρνειστε ολες μας τουλαχιστον μια φορα στην ιστορια του φλερτ δεν εχουμε παρει τηλεφωνο την επομενη του1ου ραντεβου μονο και μονο για να μην νομιζει ο αλλος πως ειμαστε απελπισμενες ή κολλημενες για αυτον !!!

Και αυτο ειναι πιστευω η καλυτερη των περιπτωσεων ,υπαρχει και η περιπτωση να μην μας το ζητησετε αγορια , να μην μας ζητησετε 2ο ραντεβου !!! Και εκει αρχιζει η αγωνιααπορια ! Υπαρχει περιπτωση να μην σας αρεσε αυτο που ειχατε απεναντι σας ειτε σε θεμα χαρακτηρα και προσωπικοτητα ειτε σε θεμα εμφανισης και για αυτο το λογο να θελατε να αποφυγετε την 2η συναντηση.Και λεω εδω δικαιολογειστε καπως ,εαν ομως σας αρεσει η κοπελα και δεν κανετε κινηση ε τοτε τι να πω ? Γιατι φοβαστε καλε να να μιλησετε ,καθεστε οδειρεστε για το οτι οι γυναικες εχουνε παρει την θεση του κυνηγου αλλα δεν κανετε εσεις τπτ ? Ντροπη καλεεεε μηπως δεν ξερετε τι θελετε? ΤΟ ενα σας ξυνιζει το αλλο σας βρωμαει ? Αποφασιστε πια τι θελετε , να σας κυνηγανε ή να κυνηγατε ? ΕΛΕΟΣ !!!!

Στις γυναικες αρεσον οι ανδρες με δυναμικες προσωπικοτητες !!! Να ειναι ανδρες καλα μου αγορια !!! Γνησια αρσενικα και οχι φοβιτσιαρηδες ανδρες και καλα που δεν εχουν ομως τα κοτσια να κανουν αυτο που πρεπει !!!