Αναγνώστες

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Τι θέλουν οι γυναίκες ???


Θα ξεκινήσω λέγοντας πως αγόρια πήρα το μήνυμα ,διάβασα όλα τα σχόλια σας ,και άκουσα τις απόψεις σας. Ναι έχετε δίκιο !!! Δεν φταίτε πάντα εσείς ,φταίμε και εμείς κορίτσια όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε τα κανουμε τα λαθάκια μας .Ζητάμε τον ΚΥΡΙΟ ΤΕΛΕΙΟ να μας δώσει τα πάντα ,και στην ουσία δεν είμαστε καν έτοιμες για αυτόν. Τι μας κάνει λοιπόν να μην είμαστε ευχαριστημένες με αυτό που έχουμε και να συνεχίζουμε στην αναζήτηση του Κ.ΤΕΛΕΙΟΥ ?
Προς θεού δεν θέλω να πω πως πρέπει να συμβιβάζεστε με κάτι που δεν σας αρέσει ,και με κάτι με το όποιο δεν είστε ευτυχισμένες ! Απλά ίσως θα πρέπει να μειώσουμε λίγο τα θέλω μας.

•Ο προβληματισμός που βγήκε μετά από μια διαμαρτυρία από ένα φίλο μου με τον όποιο μιλούσα στο μσν . «Τα κείμενα σου , μου λέει , είναι πολύ φεμινιστικά , τα βλέπεις όλα από την γυναίκεια πλευρά , και στην ουσία δεν είναι έτσι . Υπάρχουν καλά παιδιά απλά εσείς οι γυναίκες , από την φύση σας δεν ξέρετε τι θέλετε .» Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να πω , πως αυτό το φιλαράκι μου , κυρίες μου είναι νέο αρκετά εμφανίσιμο παιδί , με πολύ καλό χαρακτήρα και ακόμα πιο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και θα καταλάβετε στη πορεία γιατί το λέω αυτό . Συνεχίζει λοιπόν λέγοντας μου « δεν είναι ότι δεν υπάρχουν άνδρες αλλά οι σημερινές γυναίκες , θέλουν σπόνσορα και όχι άνδρα δίπλα τους !!!». Αμέσως μόλις το είπε αναρωτήθηκα μήπως είχε δίκιο , μήπως τα κριτήρια των σημερινών γυναικών δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση και τον χαρακτήρα ενός άνδρα , αλλά με το μέγεθος του πορτοφολιού του ? Πέρα απ το ότι είναι προσβλητικό κατά κάποιον τρόπο αυτό που είπε , μήπως απλά ήταν ρεαλιστής ? Μήπως έβλεπε κάτι το όποιο εγώ λόγου της γυναικείας μου φύσης , δεν έβλεπα ? Όπως και να έχει όμως είναι λυπηρό , που όντως μερικές κρίνουν έτσι τους άνδρες !!!
«Είμαι άνδρας , μου λέει , και δεν φοβάμαι να κάνω βήμα να πλησιάσω μια γυναίκα . Αλλά έχω βαρεθεί να κάνω βήματα και να τρώω χυλόπιτες .» Όταν το άκουσα αυτό πραγματικά όμως απόρησα , τόσο ωραίο παιδί και τρώει απόρριψη ? Τελικά δεν είναι μονό οι ΄΄μετριοι΄΄ και οι ΄΄χαλιδες΄΄ μόνοι , είναι και οι ωραίοι άνδρες μόνοι. Συνεχίζει « κάνω βήμα πλησιάζω μια γυναίκα της δίνω το τηλέφωνο μου και ποτέ δεν με παίρνει, και δεν είναι μονό αυτό και αν πάρετε είναι μόνο για μιας βραδιάς διασκέδασης , μήπως εσείς μας χρησιμοποιείται ? γιατί λοιπόν ψάχνεστε από την στιγμή που απλά δεν ξέρετε τι θέλετε ?» Πραγματικά δεν ήξερα τι να του απαντήσω . Μήπως τελικά έχει να κάνει με τις ανασφάλειες του καθενός ? Η τελικά οι γυναίκες απλά θέλουν ένα άνδρα για τις βγάλει από τις δυσκολίες , να τους τα δώσει όλα έτοιμα ? Νομίζω πως πάντα θα υπάρχουν άτομα άνδρες ή γυναίκες που θα χρησιμοποιούν ο ένας τον άλλον . Αυτό δεν σημαίνει όμως πως και όλοι είναι έτσι . Θέλω να πιστεύω πως κάπου εκεί έξω είναι το άλλο μου μισό και θέλει ακριβώς αυτά που θέλω και εγώ , και αργά η γρήγορα θα το βρω. Και όταν το βρω , θα προσπαθήσω να το κρατήσω . Μην απογοητεύστε λοιπον , συνεχίστε το ψάξιμο , κάπου εκεί έξω είναι αυτό που θέλετε ......λίγη υπομονή ....όλα στην ώρα τους....

3 σχόλια:

strangeman είπε...

εδω εχουμε ενα θεμα διχως οψη κ μορφη...δεν εχει να κανει με την εμφανιση καποιου ανθρωπου το αν ειναι μονος κ γιατι...οχι παντα τουλαχιστον!υπαρχουν ανθρωποι που ξερουν τι θελουν,που δεν ξερουν τι θελουν η' που ψαχνονται ακομα να το βρουνε...το θεμα του τηλεφωνου που δεν δεχονται καποιοι ποτε ειναι απλο...καποιες εχουν σαν χομπυ να μαζευουν τηλεφωνα...επιβεβαιωνονται με αυτο τον τροπο,στον κυκλο τους κ στον εαυτο τους τον ιδιο...νιωθουν επιθυμητες κ επιτυχημενες ως προς την ελξη που προκαλουν...συμβαινει κ στους αντρες αυτο βεβαια αλλα σε ποιο μικρα ποσοστα...καλε μου φιλε μεχρι την γωνια εχει μαζεψει αλλα 10 τηλεφωνα...ετσι λειτουργει το μυαλο της!αυτο την εμαθαν κ αυτο κανει...φταιει αυτη οσο κ οι υπολοιποι που ασχολουνται μαζι της...!χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελει...!υπαρχουν ανθρωποι παρα πολυ ταπεινη κ ενδιαφεροντες που δεν κανουν σεισμους οπου πανε κ δεν πλησιαζονται ευκολα κ ακομα πιο δυσκολα κερδιζονται...ανθρωποι ολοκληρωμενοι ως οντοτητες οι οποιοι ξερουν απλα τι θελουν...καποιοι απο αυτους λοιπον διαλεγουν να ειναι μονοι επειδη εχουν αξιοπρεπεια κ αρχες κ αρνουνται να συμμετασχουν σε αυτο το κατρακυλισμα κ τον ξεπεσμο που επικρατει γυρω μας...ανοιξτε τα ματια σας!τι ουσια εχει να εχεις καποιον διπλα σου κ να νιωθεις ακομη μονος...θα μπορουσαμε ολοι να εχουμε 10 τσοντες(φθηνες γκομενες) κ να της αλλαζουμε σαν της μαξιλαροθηκες στο κρεβατι μας...ποια ομως η ουσια?απεναντιας θα λερωναμε το εγω μας κ της αρχες μας...σαν εφηβοι ολοι τα καναμε...πηραμε ομως καποιες εμπειριες κ διδαγματα απο αυτα...οσο για αυτους που ψαχνουν λεφτα κ φιγουρες ειναι αλλου το προβλημα κ δεν ειναι επι του παροντος...!υπαρχουν κ σωστες κοπελες που αξιζουν αγαπη,στοργη,κατανοηση κ αφοσιωση αλλα κ αυτες της χαλανε οι σαπιες σιγα σιγα...το συστημα μας φθειρει ολους κ ολα...υπαρχουν ακομα ομως κ καλα κοριτσια κ καλα παληκαρια...το θεμα ειναι τι εμεις ψαχνουμε κ που...?αυτο το που ειναι μεγαλο θεμα...ισως το κυριοτερο ολων...δεν υπαρχει κριτηριο μερους αλλα καθαρα κριτηρια κριτηριων ...χαχαχα!καποιο πιστευω καταλαβαν...παντα πιστευα οτι ολα εχουν δυο οψεις,σαν τα νομισματα...ακομα το πιστευω βεβαια...υπολογιστε σωστα τοτε κ μην βλεπετε μονο την οψη που σας συμφερει να βλεπετε...υπαρχουν κ τα μετεπειτα...εξαλλου ο σωστος συντροφος θα φανει εκει που ολα δυσκολευουν κ εκει που οι επιλογες του κρινουν το μελλον της σχεσεις σας...αν δεν σεβεται τον εαυτο του λοιπον μην περιμενετε να σεβαστη εσας...ειναι αδυνατον...!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

KALISPERA ENTELOS TYXAIA VRIKA TO BLOCK SOU ,,KAI PRAGMATIKA LIGO POY TO ERIXA MIA MATIA TO VRIKA POLY ENDIAFERON, EINAI POLY OMORFA KAI SOSTA AUTA POU GRAFEIS, KAI MOU FENETE PARAXENO POU MIA TOSO OMORFI GYNAIKA SAN ESENA GRAFEI TOSO WRAIA PRAGMATA!!!!! GIATI OI PERISOTERES EXOUNE PSONISTH KAI ZHTANE ALLA PRAGMATA??????????????ALLA ESY GIA MENA PISTEVO KAI THELO NA PISTEVO APOTELYSE MIA XWRORSTH EXERESEI KALY SYNEXEIA APO MENA STO BLOCK SOU KAI EYXOMAI NA EXEIS PERISOTEROUS ANAGNOSTES....SE PERIMENO NA ERTHEIS KAI ESY STO BLOCK MOU ME FILIKH EKTIMISH APOSTOLIS TSIGGOPOULOS VOLOS