Αναγνώστες

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Ποτε ριχνουμε την μασκα ?

Θα ηθελα να πιστευω πως οταν γνωριζω καποιον ειμαι ο εαυτος μου .Δεν προσποιουμαι κατι ουτε υποδυομαι καποιον ρολο ,ειμαι απλα εγω ,με ολα τα ελαττωματα και ολα τα προταιρηματα που εχω .Παρολα αυτα κοριτσια ο χρονος οι ανθρωπο και γενικως οι καταστασεις εχουν κανει πολλες γυναικες κοπελες, κοριτσια να υποδυονται ενα ρολο, ενα αλλο ατομο απο αυτο που ειναι !!! Ειτε γιατι ο χαρακτηρας και η προσωπικοτητα τους ειναι τοσο δυναμικη, οσο ο ανδρικος εγωισμος δεν μπορει να αντεξει ,ειτε γιατι αυτος που ειναι απεναντι τους τις ενδιαφερει πολυ και θελουν με καθε τροπο να μην το χασουν !!! Δεν προκειται να τις κρινω ουτε να τις κατηγορησω .Απλα θα προσπαθησω να δω το θεμα σφαιρικα οι ανδρες το κανουν αυτο ? Δηλαδη μας διχνουν ενα προσωπο στην αρχη και μετα αφου παρουν αυτο που θελουν ,κατευνασει και ο ενθουσιασμος τους μας διχνουν το αληθινο τους προσωπο ? Ποιος φταιει σε αυτη την περιπτωση ? Η γυναικα που δεν το καταλαβε νωριτερα ή ο ανδρας που δεν προδοθηκε νωριτερα ? Τι ακριβως φοβουνται οι ανδρες και δε δειχνουν το αυτο που ειναι ? Και μετα απο μια σχεση που εχει κρατησει αρκετο μεγαλο διαστημα η γυναικα που ειναι διπλα τους,τους εγκαταλειπει ,φταιει και απο πανω !!! Βγαινουν μετα οι γυναικες αυτες που φταινε για ολα .Οι ανδρες απλα ριχνουν ολο το φταιξιμο στις γυναικες λεγοντας "με παρατησε μετα απο τοσο καιρο μαζι ...με αφησε ,π...........ανες γυναικες ,αχαριστες ,ολα της τα εδωσα και αυτο ειναι το ανταλλαγμα ¨ .Ποιος φταιει σε αυτη την περιπτωση ο ανδρας που εκανε τον καλο και ρομαντικο αλλα στη συνεχεια βαρεθηκε να προσποιειτε και αλλαξε ή η γυναικα που δεν εκανε το ιδιο .

Γιατι οταν οι ανδρες εχουν πολλες συντροφους ειναι επιβητορες και οι γυναικες απλα φθηνες???


Γιατι οταν οι ανδρες απλα χρησιμοποιουν τις γυναικες για το σεξ το φιλικο αλλα και το κοινωνικο συνολο τους ονομαζει επιβητορες ??? Ισοτητα δεν εχουμε ? Αν και κατα την αποψη μου η γυναικα εχασε πολλα με την ισοτητα ,που τωρα καποιες απο μας ισως θα μας εκανα να επιθυμουμε να ζουσαμε τα χρονια που η γυναικα δεν ειχε το ρολο που εχει τωρα ,αλλα και παλι επηρεαζει τους ανδρες και τους χειραγωγει με το δικο της τροπο !!! Παρολα αυτα ομως να γυρισουμε στο θεμα μας ... κακοφαινεται στο μεγαλυτερο κοινωνικο συνολο ,οταν μια γυναικα ζει ελευθερα και επιλεγει αυτη το ποτε θα κανει σεξ ,αυτο μαλλον δεν ειναι συμφωνο με τα στανταρ των περισσοτερων τοτε της προσαπτουν διαφορα επιθετα ,και οχι ολα ειναι καλα !!! Οι ανδρες ειναι απλοι "ψεκαστε ,σκουπιστε ,τελειωσαμε" ! Αυτοι οι λιγοι ανδρες που ειναι εξω και κυκλοφορουν το μονο που θελουν ειναι το να περασουν μια βραδυα απολαμβανοντας το σεξ !!! Υπαρχει περιπτωση ομως ισως να ωριμαστε καποια στιγμη και να ζητησετε κατι παραπανω απο μιας βραδυας περιπετειας ? Γιατι οι ανδρες φοβουνται τοσο πολυ την δεσμευση ?

Που πηγαν ολοι οι ανδρες οεο ???

Θα ξεκινησω με μια μεγαλη μου απορια ¨που πηγαν ολοι οι ανδρες οεο ¨ ??? Γιατι δεν υπαρχουν οι ανδρες μεταξυ μας κοριτσια ? Τι εγινε , ολοι πιασμενοι ειναι ? Ζουμε σε μια χωρα με τοσο κοσμο ποσοι ειμαστε 6 7.000.000 ? Και παρολα αυτα υπαρχουν γυναικες ωραιες ,εξυπνες και προπαντως ελευθερες στην Ελλαδα και πιστευω δεν ειμαι η μονη που σκεφτεται ¨ΑΝΔΡΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ " ???? Εχετε το παραπονο πως οι γυναικες εχουν γινει κυνηγοι , και πως να μην γινει κατι τετοιο απο τη στιγμη που ολοι σας δεν κανετε τπτ ? Καθωσαστε και τα περιμενετε ολα στο πιατο ? Παρτε λιγο την κατασταση στα χερια σας !!! Τιμηστε λιγακι του αρχαιους προγονους σας που δεν φοβοντουσαν τπτ !!! Που κανανε τα παντα για μια γυναικα ! Ναι δεν αντιλεγω σε ολους μας αρεσει το σεξ ....αλλα πραγματικα μονο αυτο θελετε απο μας ? Δεν υπαρχει κατι αλλο ? Θελετε την γυναικα μονο για αυτο ,μονο για μια σεξουαλικη πραξη ,στην ουσια την χρησιμοποιειτε για τις σεξουαλικες σας ωρεξεις .Και οταν εσεις νομιζετε πως βρηκατε την καταλληλη και αυτη αποδειχθει πως ειναι απλα καθρευτης του εαυτου σας απογοητευεστε !!!